Singurul sutien fără cusături care nu lasă nici o urmă pe piele

Sprijină și conține perfect fără a comprima

reggiseno senza ferretto che sostiene

3 COMFORT BRA
197 Ron 
în loc de 395 Ron

OFERTĂ VALABILĂ DOAR ASTĂZI  22 IULIE 2021

BUCĂȚI RĂMASE ÎN OFERTĂ
7

Îmbunătățește formele și conține la perfecțiune

reggiseni senza ferretto taglie forti

Femeile din România iubesc COMFORT BRA

reggiseno senza ferretti intimissimi

ANA – Timisoara

“A sosit în stare perfectă. Materialul este grozav și, de asemenea, suportul pe care îl oferă. Bumbacul respirabil nu te face să transpiri nici măcar în cele mai fierbinți zile, îmi place la nebunie! Forma hainei înseamnă că se potrivește, de asemenea, la articole de îmbrăcăminte destul de decoltate, atât în față, cât și în spate.”

reggiseno senza ferretto di cotone

MARIANA – Bucarest

“Susține foarte bine datorită structurii sale speciale, iar calitatea țesăturii este excelentă! Nu alunecă niciodată și rămâne mereu la locul lui, îl folosesc atât cu haine decoltate, cât și pentru activități sportive.”

reggiseno senza ferretto comodo

IOANA – Brașov

“Sutienul este confecționat dintr-un material foarte moale, care nu lasă urme pe piele și oferă un suport excelent chiar și pentru sânii generoși. Se potrivește foarte bine, cu un ușor efect de push-up, ceea ce nu este rău și modelează perfect forma.”

Ce primiți atunci când comandați astăzi

Sujetador sin costuras

COMANDAȚI AZI și primiți 3 COMFORT BRA în 3 culori diferite pentru a se potrivi cu orice ocazie!

DISPONIBIL ÎN TOATE MĂRIMILE

3 COMFORT BRA astăzi pentru 197 Ron în loc de 395 Ron

OFERTĂ VALABILĂ DOAR ASTĂZI  22 IULIE 2021

Livrare GRATUITĂ!

BUCĂȚI RĂMASE ÎN OFERTĂ
7
[limitl3ss-form tracking_link="g2egn6nr"]

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Veți putea alege dimensiunea perfectă pentru dumneavoastră în timpul apelului pe care îl veți primi de la consultantul nostru.

DA, puteți plăti la livrare sau cu cardul de credit. Alegeți metoda de plată preferată atunci când completați formularul de comandă.

După ce formularul este completat, pregătim coletul, iar livrarea durează 1/3 zile lucrătoare.

FĂRĂ COSTURI DE TRANSPORT. Livrarea este complet gratuită.

Cu siguranță! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât ce să faceți, veți fi contactat telefonic de către unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de achiziție.

Acest site web și produsele și serviciile oferite pe acest site web nu sunt în niciun fel sponsorizate, afiliate, aprobate sau administrate de Facebook sau asociate cu acesta. Nici nu au fost testate sau certificate de Facebook. Facebook este o marcă înregistrată a Facebook, Inc.
Înțelegeți că furnizați informațiile dumneavoastră acestui site și nu Facebook. Informațiile pe care le furnizați vor fi folosite doar de acest site și de companiile conexe pentru telemarketing de produse și servicii.
Numele mărturiilor și referințele folosite în această pagină sunt pseudonime furnizate de persoanele respective și pot să nu fie adevărate. 
Acest site nu este responsabil pentru inexactitatea acestora. 
Declarațiile persoanelor menționate mai sus nu au fost verificate de acest site și nu este responsabil pentru orice inexactitate.
Rezultatele vă sunt personale și nu trebuie să fie luate în considerare de nicio persoană care utilizează produsul.
Această pagină de destinație și utilizarea produsului nu reprezintă în niciun caz un sfat sau o prescripție medicală.
Datele colectate vor fi gestionate și transmise pe cale telematică de către compania menționată mai sus și de către companiile conectate la acestea pentru activități de telemarketing, sondaje statistice, remarketing și retargetare.
This site and the products and services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook.Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. 
You understand that you are providing your information to this website and not to Facebook. The information you provide will only be used by this website and related companies to provide services and purpose other products.

sutien fără cusături,sutien fara cusaturi,sutien fara cusaturi jolidon,sutien fara cusaturi triumph,sutiene fara cusaturi,sutien push up fara cusaturi,sutien fara bretele,sutiene jolidon,sutien triumph,sutiene din bumbac fara cusaturi,sutien push up.